Lensimplant
13/8/2022 Media presentatoren zonder bril. Bent u uw bril beu maar te oud om u te laten laseren? Een ingreep waarbij de ooglens vervangen wordt is een mogelijke behandeling voor u.

 

Bent u zoals enkele media presentatoren het beu om een bril of lenzen te dragen?

Dan kan u bij ons terecht voor informatie, onderzoek en eventuele behandeling. De heelkundige ingreep wordt RLE (Refractive Lens Exchange) of refractieve lenswissel genoemd. Hierbij wordt de eigen ooglens vervangen wordt door een gepersonaliseerde kunstlens die toelaat op elke afstand goed te zien. Op die manier hoeft u ook na de leeftijd van 40 jaar geen bril te dragen. 

Meer informatie volgens onderstaande link

Lees meer
post image
Lancering van onze nieuwe website

Op 1 februari 2022 werd onze nieuwe website van het Bettervision Team gelanceerd! Wij zijn drie refractieve chirurgen, die onze krachten bundelen. Met onderling overleg, constante training en inbreng van innovatieve technieken, willen wij de beste oplossing bieden om te zien zonder bril! Volg ons verhaal op onze nieuwe website!

 

Lees meer
post image
Nieuwe multifocale implant lens Precizon. Onze ervaringen

Onze ervaring met een nieuwe EDOF intra-oculaire lens.  Deze implantlens is een refractieve lens, die toelaat om brilvrij te zijn voor ver tot op computerafstand. 

Het zicht met deze implantlens benadert het natuurlijke zicht, op alle afstanden.

 

Lees meer
post image
CLEAR wetlab met de Ziemer femto-second laser

Op 09/02/2022 nam ons ganse team deel aan de CLEAR wetlab met de Ziemer Z8 LDV femto-second laser!

Lees meer

Onze specialisten

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

;